Categories
Uncategorized

Sommar, sol och semester

Sommar, sol och semester

Tänk, den kom i år också: semestern! Som vi har längtat! Trots att årets ledighet kanske får en ovanlig prägel så finns det inget som hindrar den från att bli precis lika skön som vanligt. Det finns massor av äventyr som väntar på dig alldeles runt knuten, eller åtminstone inom landets gränser. 

För att förbereda dig och familjen är det smart att se över sommarapoteket. Passa på att använda tjänsten mina recept samtidigt som du fyller på med plåster, sårtvätt, kompresser och värktabletter. 

Miniäventyr: sov i tält

Om du har en familj som inte brukar campa är det ett äventyr att sova i tält. Det brukar till och med vara spännande att tälta på gräsmattan hemma. Det viktigaste för en bra tältupplevelse är förstås ett tält som inte släpper in regn, men efter det kommer ett bra liggunderlag så du kan sova ordentligt.

Camping eller glamping?

Skulle det visa sig att ni gillar att sova i tält finns det massor med campingplatser runt om  landet. Camping är ett billigt sätt att uppleva många olika platser, så passa på att åka runt och se er omkring i Sverige. 

Glamping är ett nytt begrepp som innebär en lyxigare form av tältövernattning. Glamping kan vara allt från ett stort, lyxutrustat tält till något som mer påminner om ett hotellrum. Det finns möjlighet till glamping på flera ställen, så om du är sugen på att prova kan du leta upp ett ställe som ligger längs er semesterrutt, alternativt ett ställe i närheten av där du bor. 

camping