Hösten är här och det blir lätt lite dystert när dagarna blir kallare, kortare och mörkare. Något som verkligen kan liva upp stämningen där hemma är fin inredning med härliga färger och mönster. Det kan vara små detaljer, som en fin bricka från Marimekko eller Arabia, eller varför inte något spännande från Bloomingville, vilka är kända för sina unika motiv och spännande material.

När man har lite färg och mönster hemma kan man alltid få lite inspiration. Vad sägs om deras tallrik “Albert Kanin” med en söt liten kanin på i en ljusblå tekopp? Eller tallriken “Aruba Grön” med ett vackert botaniskt mönster med fina blommor på och vackra gröna blad. Bloomingville har också fina ljuslyktor i olika färger med häftiga mönster och former, vilket passar perfekt till hösten när det blir extra mysigt i hemmet med levande ljus av alla slag. Fyll på förråden med stearinljus, värmeljus och blockljus och släck taklamporna lite tidigare än vanligt för att låta kroppen komma in i en härligt avslappnad stämning på kvällen. Då kan du somna lättare, sova djupare och vakna fräsch och utvilad!

Men det är inte bara de mysiga kvällarna med stearinljus och örtte som nalkas om hösten, utan det lönar sig också att dra nytta av solens strålar när solen skiner om morgonen. Vad sägs om att fixa till balkongen med lite nya balkongmöbler? Ta på dig en varm jacka och njut av morgonkaffet ute i solen, för forskningen visar allt tydligare att det är oerhört viktigt att vi får solens d-vitaminer året runt för ett starkt immunförsvar och gott humör

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *