Fina hotell att bo på i jul

Det kan vara skönt att unna sig en eller två nätter på ett fint hotell under julledigheten, men vilka hotell är hetast i Stockholm just nu? Med tanke på att det finns tusentals underbara hotell landet runt kan det vara svårt att veta vad man ska välja. Därför har vi satt ihop en lista över de fem populäraste hotellen i Stockholm enligt hotellsajten Hotels.com.

Nummer ett på listan över de hotell i Stockholm som har fått bäst betyg av besökarna är Ett Hem på Sköldungagatan på Östermalm. Där välkomnar de din hund, erbjuder spa och gym, samt restaurang och bar. Men vi vill påpeka att de bara har fått betyg från 17 besökare, med ett genomsnitt på 9,8 av 10 stjärnor, vilket är ett otroligt högt betyg.

Hotel Frantz, BW Premier Collection, följer tätt därefter på plats två med ett genomsnittligt betyg på 9,8 stjärnor baserat på 187 betyg från gäster. De har inget spa eller gym, men det finns en bar och en restaurang där man kan dricka och äta gott. På plats tre och fyra kommer Bank Hotel på Norrmalm och Lydmar Hotel, som också ligger på Norrmalm. (Seglarbutiken runt hörnet har just nur rea om du behöver en ny seglarväst för 2021.)

Sedan kommer det ett gäng hotell på delad femte plats kan man säga, eftersom de alla har ett genomsnittsbetyg på 9,4 stjärnor. Dessa hotell är Hotel Gio (med i BW Signature Collection), Klubbensborg, Hotel Kungsträdgården (The Kings Garden Hotel), Hotel Rival, Hotel Skeppsholmen (medlem i hotellgruppen Design Hotels), Grand Hôtel Stockholm, At Six, med flera.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *