Den bästa platsen på jorden

Många letar hela livet efter att hitta den bästa platsen på jorden. Den strävan vägleder människor till att göra vissa val och påverkar hur människor ser på livet. Men vad är det egentligen som utmärker den bästa platsen på jorden? Finns det bara en specifik plats som är bäst, eller kan denna vara olika för olika människor?

Vi skulle säga att det är så, att vad som är den bästa platsen på jorden för dig är bara något som du själv kan svara på. För lika många människor som det finns på jorden, lika många “bästa platser” finns det. Beroende på önskemål, intressen, syfte och behov kan dessa platser vara väldigt olika. Min bästa plats på jorden kan vara motsatsen till din. Min kan vara en strand på Hawaii, medan din kan vara en bergstopp i Norges fjäll.

Alla har olika favoritplatser

Vilken som är den bästa platsen på jorden kan också variera under olika faser i livet. När du är ung kanske den bästa platsen är hemma hos din bästa vän, i mammas knä eller runt middagsbordet med kusinerna i sommarstugan. När du är pensionär kanske det är på ett café i Spanien, eller i ditt eget hus där barnbarnen besöker dig.

Oavsett om din favoritplats är en plats där du har tillgång till utemöbler till trädgården, sol och bad eller behagligt umgänge finns det en sak som är säker – om du är trygg med och tycker om dig själv spelar det ofta inte sån stor roll var du är. Så länge du mår bra och omger dig med personer du gillar kan den bästa platsen på jorden vara den plats du befinner dig på just nu.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *